Deurić

O Nama

O vinariji

Pažljivo kombinujemo izvanredne prirodne uslove koje nam pruža naš mikrolokalitet, moderne tehnologija u proizvodnji grožđa i vina, iskustva konsultantskog tima vrhunskih stručnjaka, ambicioznost i želje mladog tima vinarije, da bismo stvorili prepoznatljiva i jedinstvena vina sa izraženim pećatom teroara.

Gajenju svake sorte pristupamo pažljivo, u odnosu na vino koje želimo da dobijemo. Tako se na dva različita naćina ista sorta gaji za dva vina, a rezultat je autentičan ukus, koji osvaja sve prave ljubitelje vina.


Kontakt

Deurić Ekonomija "Salaš", 22409 Mala Remeta Mala Remeta

Telefon za kupce i posetioce vinarije: +38163595679

office@vinarijadeuric.com www.vinarijadeuric.com

Preporučujemo

wine

Talas Beli Deurić

Vino koje odlikuju mirisi banana, vanile i žutih pegavih jabuka. Bogatog ukusa, sočno i sveže, sa završnim ukusom voćnog karaktera. Idealno aperitivno vino, ali i pratilac predjela od sireva i sušenog mesa, jela od rečne ribe i piletine

wine

Talas Crveni Deurić

Vino je purpurno crvene boje i srednjeg inteziteta. Na nosu dominiraju arome trešnje, maline i crvenog šumskog voća. Prisutnost Merloa ovoj kupaži daje voćnost, raskoš i kompleksnost doživljaja. Skladne kiseline, upotpunjene osvežavajućim voćnim aromama, spajaj se u lepu, prijatnu završnicu koja će oduševiti sve ljubitelje crvenih vina.

wine

Urban Rose - Pinot Noir

Slojevit i kompleksan roze, sa mirisom koji podseća na gorku pomorandžu i krišku lubenice, a zatim kajsije, crvene ribizle i jagode, uz jasan herbalno - cvetni ton. U ustima sočno, sa finim kiselinama, dugo, sa aromama svežeg cvetnog voća, uz malo začinskih, vanilinskih nota.

wine

Pinot Noir Deurić

Meki miris zrelog crvenog voća, višanja u čokoladi, šljive i brusnice, oplemenjen finim tonovima drveta, moka kafe, vanile i dima. Laganog tela, sočno, nežnih i mekanih tanina. U završnom ukusu dominiraju arome zrele trešnje i šljive, dopunjene notama slatkih začina. Gastro preporuka: pačiji konfit, pečena guska, rižoto sa šumskim pečurkama, šljive u slanini, džigerica u slanini, mlada teletina, jagnjeća kapama

wine

Gewurtztraminer Deurić

Jedna od omiljenih aromatičnih sorti grožđa, koja najbolja vina u region daje baš na Fruškoj gori. Vino bogatog cvetno-voćnog mirisa, sa notama zove, mandarine i manga. Izuzetno sočno u ustima, sa diskretnim aromama đumbira i pomorandžine kore koje se veoma dugo zadržavaju u ustima. Idealno vino da isprati jela azijske kuhinje, sveže salate ili pite od masnog testa.

wine

Chardonnay Deurić

Intezivan i zreo miris manga, marakuje, zrelih nektarina, smokve i kandiranog limuna, dopunjen tonovima biskvita sa puterom, vanile i pečenih oraha. U ustima sočno, punog tela, snažnog voćnog karaktera i raskošne svežine koja nosi dugu završnicu u kojoj se prepoznaju voće, bademi, plemenito drvo i fine note mlečne karamele. Hrana: kamamber, bri, šampinjoni, gibanica, pasta karbonara, ćuretina sa mlincima, bela vešalica, pastrmka sa bademima, jastog, spargle u puteru, punjene tikvice,...