Vinarija Ilić-Nijemčević

O Nama

O vinariji

Vina vinarije IN nastala su na obroncima Fruške Gore, u mestu Bikić Do, na imanju porodica Ilić i Nijemčević.

Viševekovna tradicija podneblja u kojem se uzgaja vinova loza, vinograd zasađen u periodu oko 300 godine nove ere, od strane starih Rimljana i sam podrum u kojem se najfiniji grozdovi, sa umećem i ljubavlju, prerađuju u vina izuzetne čistoće doprinose pitkosti, laganosti i jedinstvenosti ovih vina.


Kontakt

Vinarija Ilić-Nijemčević Podrumska bb Bikić Do

Telefon za kupce i posetioce vinarije: +381113442005

office@vinarija-in.rs www.vinarija-in.rs

Preporučujemo

wine

Chardonnay

Punoća i raskoš odlikuju naš intenzivni, ali delikatni šardone sa aromama zrele dinje, pegavih jabuka, smokvi i limuna. Izrazitno sočan, harmoničan i savršeno izbalansiran, na nepcima nosi intenzivne voćne ukuse koji se pretapaju i kompleksnu, postojanu završnicu.

wine

Cabernet Sauvignon

Vino jake rubin crvene boje čija se raskoš sastoji od predivne kombinacije ove dve sorte. Ovo je Izuzetno prijatno vino, srednjeg tela sa izraženim taninom kao rezultatom dugog sazrevanja.

wine

Sauvignon blanc

Naš beli sovinjon donosi dah tropike kroz razvijene mirise južnog voća, grejpfruta i zrelih žutih bresaka i nektarina, oplemenjenih nežnim notama sveže pokošene trave. Elegantan i prefinjen, dopašće se svakom pravom ljubitelju vina.

wine

Rose Muscat

Opojno i raspevano roze vino snažnog karaktera. Cvetnog mirisa, sa notama divlje ruže i rascvetale trešnje u proleće iza kojih se pomaljaju arome crvenog voća. U ustima svilenkasto i meko, sa aromama zrelih trešanja i ratluka od ruže, koje se pretapaju u prijatan i dug završni ukus.

wine

Merlot

Vino intenzivne rubin boje. Buke je razvijen i bogat, sa dominacijom zrelog voća i začina. Punog i glatkog ukusa. Potpuno zrelo vino, spremno za uživanje.

wine

Italijanski Rizling

Vino stvoreno od sorte čvrsto utkane u vinski identitet Fruške gore. Miriše na letnje žute jabuke, kruške ječmenke, maslačak i citrusno voće, dok je ustima meko i elegantno, sa finom završnicom koja poziva na novi gutljaj.