Suncem okupane padine Fruške gore oduvek su davale svojevrsni pečat u vinogradarstvu i vinarstvu. Svojim prirodnim geografskim položajem vinogradi porodice Trivanović proizvode grožđe odličnog, a vina još boljeg kvaliteta tradicijom dužom od 55 godina.
Počeli smo daleke 1959. godine sa skromnih 1⁄2 hektara vinograda, sada imamo 49 hektara vinograda vinskih sorti, među kojima Talijanski Rizling i Traminac kao upečatljivi za ovu regiju. Sve sorte koje imamo su prvoklasne i sertifikovane. Od belih sorti još Chardonnay, Sauvignon Blanc, Pinot Grigio i crvene Merlot, Cabernet Sauvignon, Frankovka i Shiraz.
Trudićemo se i dalje da proizvodimo samo bolja i lepša vina unoseći porodičnu toplinu i ljubav u njih.
Vinarija Trivanović Branka Erića Street bb (Milin do 53) Šid (Erdevik)
Telefon za kupce i posetioce vinarije: +38122715981 +38163200484
prodaja@vinarijatrivanovic.rs ivan@vinarijatrivanovic.rs www.vinarijatrivanovic.rs
Belo suvo vino (11,5% alk, 2016.)
Vino zlatno-žute boje, sa aromama citrusa i vinogradarskih breskvi. Idelano ide uz bela mesa i rečnu ribu.
Servira se na temperaturi: 9 – 11°C
Belo suvo vino (12,5% alk, 2015.)
Vino intenzivno zlatno žute boje, bogatih aroma zelene jabuke i limuna, veoma zaokružene i osvežavajuće teksture.
Na nepcu je meko sa dobrim telom i bujnom završnicom.
Stalni je pratilac piletine, riblje čorbe i lakih pasta.
Crveno suvo vino (12,5% alk, 2015.)
Vino veličanstvene i prefinjene strukture, bogatih tanina, zaokruženih
aromama crnih ribizli i kafe.
Poseduje slojevite arome vanile koje se idealno spajaju sa aromom
crnog bibera.
Idealan je pratilac divljači, jagnjetine i pečenog patlidžana. Servira se na temperaturi: 16 – 18°C
Roze suvo vino (12,5% alk, 2015.)
Roze kajsija boje, nežnog tela i voćnih tonova ruže.
Dobro se slaže sa lososom, rolnicama sa povrćem i svežim voćem. Servira se na temperaturi: 11 – 13°C
Crveno suvo vino (12,5% alk, 2013.)
Ovaj Shiraz je vino bogate i moćne strukture, veoma bogatih kiselina, zaokruženih aromama vanile i kafe sa dodirom crnog bibera.
Poseduje slojevite arome šljive i crnih ribizli koje su dopunjene toplinom alkohola i jakim taninima.
Najbolje se služi sa goveđim gulašem, jagnjetinom i biftekom, a idealan
je pratilac crne čokolade.
Servira se na temperaturi: 16 – 18°C
Belo suvo vino (12,5% alk, 2015.)
Vino žuto – zelenih nijansi i bogate teksture.
Poseduje arome tropskog voća sa svežom i dugotrajnom završnicom.
Idealno ide uz pečenu piletinu, belu ribu i koziji sir.
Servira se na temperaturi: 9 – 11°C